Gå til hovedinnholdet

Registrer din hjertestarter og redd liv.

Det offentlige Hjertestarterregisteret driftes av helsemyndighetene og gjør hjertestartere tilgjengelig for 113-sentralene. Her kan du finne, registrere og få vite mer om hjertestartere.

Hjertestarterregisteret

Registrer hjertestarter

Er du ansvarlig for en hjertestarter? Registrer den her! Det tar bare noen minutter, så kan hjertestarteren hjelpe flere i ditt nærområde, dersom noen får hjertestans.

Takk for at du vil bidra til at flere liv kan reddes! 113 vil ved mistanke om hjertestans henvise innringer til nærmeste registrerte hjertestarter og be noen hente den. Mer om hjertestartere og HLR

 

Allerede registrert

Har du allerede registrert en hjertestarter? Logg på "Min side" for å vedlikeholde din informasjon. Det er krav til bekreftelse av opplysningene hver sjette måned. Du kan legge til flere hjertestartere på "Min side".

Hjertestarterregisteret er nasjonalt og vises i alle 1 1 3-sentralene. Det er GRATIS å registrere hjertestarteren og du skal IKKE faktureres for registreringsavgift!

 

Du kan kontakte NAKOS (Nasjonal kompetansetjeneste for prehospital akuttmedisin), som drifter Hjertestarterregisteret på aed@nakos.no

 

Brukerveiledning for registrering

Brukervilkår