Gå til hovedinnholdet
Forsiden av boka Førstehjelp, viser en jente som gir omsorg til en gutt som ligger nede og er pakket godt inn i varme klær

Revidert utgave av "Førstehjelp"

Norsk Førstehjelpsråd har revidert boka "Førstehjelp", boken har siden første utgivelse vært retningsgivende for all førstehjelp i Norge

Norsk Førstehjelpsråd kan fortelle at boka "Førstehjelp" (Gyldendal forlag) nå har kommet i revidert utgave.

Boka har vært retningsgivende for alle førstehjelpsorganisasjoner i Norge siden første gang den ble utgitt av Norsk Førstehjelpsråd på oppdrag fra alle medlemsorganisasjonene.

 

Boka gis ut i papirutgave og i tillegg, for første gang som "Smartbok", en digital utgave som mange har ønsket seg.  Den digital versjonen kan benyttes i alle nettlesere.

«Smartbok» er en PDF-versjon av den trykte boka. I Smartboka er det mulig å lage bokmerker, skrive notater og markere tekst. Disse kan man lagre eller skrive ut.

Les mer om Smartbok

 

Prisen for «Førstehjelp» som Smartbok er 198 kr for en lisens i 24 måneder,  og lisensen kan fornyes. Du kan kjøpe lisens av Smartboka her

 

Den trykte versjonen av boka «Førstehjelp» kan kjøpes i bokhandel, i nettbutikkene til førstehjelpsorganisasjonene og i nettbutikken til Gyldendal. Utsalgsprisen for denne fra Gyldendal er kr. 398,00.

Hva er nytt?

 

Den nye utgaven inneholder faglige oppdateringer på viktige fagområder, slik som blødningskontroll, hypotermi og brannskader. I tillegg er den grå delen og den rød delen om den første pasientundersøkelsen grundig gjennomgått og bearbeidet både faglig og pedagogisk.  

 

Nyhetssaken hos Norsk Førstehjelpsråd